GizlilikPolitikası.

Yürürlüktarihi:Aralık2020

I. Kurumsal GizlilikTaahhüdü

金博宝188bet猎人Industries,Inc。(Abd Merkez,1940钻石街,San Marcos,CA 92078,ABD,Telefon:(1)760-744-5240,Veri Sahibi Talebi.Gönderimleri,AltKuruluşlarıvebağlıKuruluşları(“猎人行业”,金博宝188bet“Biz”Veya“Bizim”)GizliliğinizeSaygıUyymayıAhahhüteder。Tümilgili h金博宝188betunter IndustriesbağlıkuruluşlarınınlistsiMARKALAR VE URUNLERbolumunde mevcuttur。Bu gizlik Bildirimi, web sitelerimizi ve diğer çevrimiçi ürünlerimiz ile hizmetlerimizi kullandığınızda bilgilerinizi toplama, kullanma, ifşa etme, depolama ve diğer işleme eylemlerini nasıl gerçekleştirdiğimizi açıklar。Bu belgede "金博宝188betHunter Industries" ifadesi, hem sizinle sözleşme yapan yerel Hunter kuruluşunu hem de daha geniş kapsamda Hunter Industries şirketler grubunu ifade eder。Kişisel Verilerin我şlenmesinden ve altyapısistemlerinden hangi kuruluş联合国sorumlu olduğuna英航ğlıolarak, sizinle sozleş我imzalayan猎人行业şir金博宝188betketi (sozleşmeniz kapsamında) ve / veya猎人行业,公司Kişisel verileriniz icin真实sorumlusudur。Buna göre, hangi Kişisel Verilerinize ihtiyaç duyulduğunu ve bu verilerin nasıl kullanılacağını bu kuruluş/kuruluşlar belirler。

Sizi ve gizliliğinizi korumaya yönelik taahhüdümüzü ve bu taahhütte nasıl yer alabileceğinizi anlamak için bu gizilik Bildirimini okumanızı öneririz。

金博宝188bet猎人行业,gizlilik yasalarına ve ozellikle基因要素真实Koruma Tuzuğu (2016/679 nolu Tuzuk (AB), bundan大妈“GDPR”olarakılacaktır) ile 2018 tarihli Kaliforniya Tuketici Gizliliğ我Yasası“na (AB 275年Bolum 1.81.5, bundan大妈“CCPA”olarakılacaktır) uyar。阿夫鲁帕Hu金博宝188betnter Industries' Birliği ülkelerinde ikamet eden kişilerin Kişisel Verilerini ve gizliliğini korumasını zorunlu kılar。CCPA, 金博宝188betHunter Industries 'in california 'da ikamet eden kişilerin Kişisel Verilerini ve gizliliğini korumasını zorunlu kılar。Bu iki yasal çerçevenin birbirriyle uyuşmaması durumunda, size daha yüksek düzeyde gizilik sağlayan yasal çerçeveyi izleyeceğiz。

Yukarıda belirtilen manada Kişisel Veriler;gercek广告,kimlik numarası,e-posta adresi, ev adresi,İ消除Protokolu adresi, mesleki bilgiler veya fiziksel, zihinsel, ekonomik, kulturel ve sosyal karakter ozelliklerini tanımlayan bilgiler (Kişisel Veriler) gibi tanımlanmışveya tanımlanabilir bir gercek Kiş我veya羽根halkına伊犁ş亲属herhangi bir bilgiyi ifade埃德尔。

2Bu gizlik Bildiriminin Kapsamı

金博宝188bet亨特工业BU Gizlilik Bildirimini幅sitesiziyaretçilerini已经hizmetlerimizikullananları(ISOrtağıişlemleri已经bizebaşvurudabulunan Adaylar达希尔)网络sitemizdetopladığımız信息酒店已经ilgiliürünlerimiz已经hizmetlerimizeilişkin信息酒店nasılkullandığımız已经koruduğumuzhakkındabilgilendirmeküzereoluşturmuş已经kullanımasunmuştur。

卜sebeple,ISBU Gizlilik Bildiriminde( “Gizlilik Bildirimi”)苏konularda埃尔德河ettiğimizKişiselVerilerinasıltopladığımızı,kullandığımızı已经IFSAettiğimiziaçıklamaktayız:(ⅰ)dağıtımcılarımız,tedarikçilerimiz已经ortaklarımız( “ISOrtağı”)(ISOrtağınınVERI koruma kanunu ILE korunan井kişiolduğudurumda)hakkındaki信息客人(II)为OrtağınınbizimleIŞamaçlarıbağlamındaetkileşimdebulunduğumevcut已经gelecekteki irtibatgörevlileri已经diğerkişilerhakkındaki信息客人,(ⅲ)网络sitemizaracılığıylabizebaşvurudabulunan adaylar( “adaylar”)hakkındaki信息客人,(ⅳ)yalnızca网站咪咪gezinenkullanıcılar(网站kullanıcıları)hakkındakibilgiler((i),(ii),(iid)ve(iv)ve(iv)hep birlikte bu Politikada“i̇lgilikişiler”eatıftaulunur)。

III。İlgiliKişilerHakındaIşlenenKişiselVeriler

1.İşOrtakları

İşilişkisikapsamındaİşOrtažımızolarak sizinleilgiliaşağıdakikişiselVerileriIşleyebiliz:

  • Tam广告,我şyeri posta adresi,我şyeri电话numarası,我şcep表示numarası,我şyeri fak numarası,我şe-posta adresi ve我şunvanıgibi iletişbilgileri化生。
  • Kredi/banka kartı numaraları, güvenlik kodu numaraları, vergi numarası ve fatalamayla ilgili diğer bilgiler gibi ödeme verileri, ödemelerin işlenmesi ve kaçakçılık önleme çalışmalarında ihtiyaç duyulan veriler;
  • Verilen siparişlerle veya yapılan ödemelerle ilgili Kişisel Veriler gibi İş Ortağının gönüllü olarak sağladığı veya bizimle sözleşme ilişkiniz bağlamında ya da bir projede işlenmesi gerekli olan diğer bilgiler;
  • HerkeseAçıkKaynaklardanToplananKişiselVerilerVE
  • Veri koruma yasaları uyarınca İş Ortağının uyumluluk inceleesine yönelik tarafımızca istenen bu tür bilgiler olması durumunda diğer Kişisel Veriler。Bunlar doğum tarihi, kimlik numaraları, kimlik kartları ve ilgili ve önemli davalar veya İlgili Kişilere yönelik diğer yasal işlemlerle ilişkin bilgileri içerebilir。

2.Adaylar

Bu gizlik Bildirimin amaçları doğrultusunda, Adayların Kişisel Verileri şunları içerir:

  • 广告,Iletişimbilgileri,konum adresi,cinsiyet,vatandaşlık,BelirliÜlkelerdeÇalışabilirkveIhbarSüresiGibiZorunlu Bilgiler;
  • 我我şyetenekleriştecrubesi eğitim sertifikalar, referanslar,提mektubu,我ştercihleri,是的değ我ştirme durumunda kişiselşartlar gibi英航şvurunuzda gonullu olarak sağlayabileceğiniz ek bilgiler ve yuklenen ilgili diğer belgeler;
  • Gereken veya yasaların izin verdiği durumlarda etnik kimliğiniz。

3.Web Sitesi Kullanıcıı

Hizmetlerimizi geliştirme amaçları doğrultusunda anonim kullanım istatistiklerini içeren belirli teknik bilgileri toplarız。但是比吉尔,internetherhangi birweb sitesini ziyaret ettiğinizde tarayıcınızın otomatik olarak gönderdiği bilgilerdir。“Teknik bilgiler”,tek başına belirli bir kişiyi tanımlamayan ancak dolaylı olarak sizi tanımlamak için kullanılabilecek bilgilerdir。Sunucularımız otomatik olarak bu bilgileri kaydeder。Bunlar İnternet Protokolü(“IP”)adresinizi, tarayıcınızın türünü, tarayıcınızın dilini ve talebinizin tarih ile saat bilgilerini içerebilir。网址:kimliğinizi doğrulamanız gerekiğinde,网址:Kullanıcımız olarak hakkınızda aşağıdaki Kişisel Verileri işleyebiliriz:

  • Tam ad ve e-posta adresi gibi girişlerinizi işlerken gereken zorunlu bilgiler;
  • BelirliÇevrimiçizunuzudoğrulamakadınagerekli olanak ad ad,icşyeri posta adresi,icşyeri telefonnumarası,icşceptelefonu,icşsnumarasıveişÜnvanıGibiIletişimBilgileriile
  • GönüllüOlarakSağlamakIstediğinizdizerBilgiler。

IV. İlgili Kişilerimizin Kişisel Verilerini Nasıl Kullanırız?

1.İşOrtağı

İş Ortaklarımızın Kişisel Verilerini aşağıdaki amaçlar doğrultusunda işleriz:

  • Sizinle ürünlerimiz ve hizmetlerimizle ilgili iletişim kurmak veya sorularınıza ya da taleplerinize yanıt vermek;
  • Sizinle bir sözleşme yapmak ve bu sözleşmeyi yerine getirmek, fiyat teklifi veya bir satın alma siparişi talep etmek。Bunlar kimliğinizi做ğrulayan我şlemler ve siparişl gercekleştirmeyi, sizinle iletişime gecmeyi,μş泰瑞hizmetleri sağlamayı,odemeleri我şlemeyi, muhasebe我şlemlerini gercekleştirmeyi, denetlemeyi, faturalamayıve tahsilatıve Bunların燕ısıra nakliye veya diğer urun mal丫da hizmet tedariğ我ile ilgilişlemleri icerebilir;
  • İşlerimizin yerine getirilmesini sağlamak ve yasal çıkarlarımızı korumak için özellikle bize gönderdiğiniz tüm yorumlara veya sorulara yanıt vermek;
  • PazaramaKampanyaları,Anketleri,Pazarizleri,Yarışmalar,ÇekilişlerVeyaDiaer Promosyon Etkinlikleri Veya FaalieTleridüzenlemekya da
  • Geçerli yasalara (kayıt tutma yükümlülükleri), ihracat kontrol ve gümrük yasalarına, uyumluluk denetleme yükümlülüklerine uymak (ör。beyaz亚veya卡拉帕拉aklama suclarınıonlemek) ve yasal hak) talepleri uyumluluk ve ozellikle duzenleme veya soruşturma (yasal surec丫da梁柱式设计ile英航ğ兰特ılıolarak但他konusu bilgilerin如果şedilmesi dahil) amacları做ğrultusunda kullanım dahil ancak bununla sınırlıolmamak uzere我ş俄文ticari menfaatlerimizi ve yasal haklarımızıkorumak。

2.Adaylar

Adayların Kişisel Verilerini aşağıdaki amaçlar doğrultusunda işleriz:

  • İlgili Adayın başvurusunu düzenlemek, işlemek ve değerlendirmek veya oluşturulan profile bağlı olarak müsait rollere ilişkin uygunluğunu değerlendirmek;
  • 第一天,başvurunun bir parçası olarak bir referansının veya başka bir üçüncü tarafın bilgilerini (ör。eğitim kurumu) sağlarsa bizi sağlanan bilgileri veya ilgili iş deneyimi ve Adayın yetkinliklerine ilişkin bilgileri doğrulamak için söz konusu kişi veya kurumla iletişime geçme konusunda yetkilendirir。Başvuru yapan Aday, şu konularda yetkisinin olduğunu garanti eder;
  • İşe alım süreci boyunca Adaydan bize ek bilgi sağlamasını veya Adayın niteliklerini ve başvurduğu role veya diğer rollere uygunluğunu daha ayrıntılı olarak değerlendirmek için iş öncesi kontroller yapmamıza izin veren ek onay talep edebiliriz;
  • Geçerliyasalara(kayıttutmayükümlülükleri吉比),ihracat KONTROL已经gümrükyasalarına,uyumluluk denetlemeyükümlülüklerineuymak已经yasal HAK talepleri,uyumluluk已经özellikledüzenlemeveyasoruşturma(yasalsüreç亚哒DAVA ILEbağlantılıolarak SOZ konusu bilgilerin IFSA edilmesi达希尔)amaçlarıdoğrultusundakullanım达希尔Ancak Bununlasınırlı奥姆马克ÜzereMeşru泰丽加里·曼比塔里米兹yasalhaklarımızıkorumak。

3.Web Sitesi Kullanıcıı

网站esi Kullanıcılarımızın Kişisel Verilerini aşağıdaki amaçlar doğrultusunda işleriz:

  • Web Siterimizin Ve Diaer HizmetlerimizinDośruekildeÇalışmasınıSağlamamızayardımeden teknik bilgileri toplamak;
  • Çevrimiçihizmetlereerişiminizidoğrulamak(oturumaçmanızGerektiğinde)
  • PazaramaKampanyaları,Anketleri,Pazarizleri,Yarışmalar,ÇekilişlerVeya Diaer Promosyon Etkinliklerini Veya FaaliyetleriDüzenlemek。

V. İlgili Kişilerin Kişisel Verilerini İşlememizin Yasal Dayanağı

Aksi açıkça belirtilmediği takdirde, İlgili Kişilerin Kişisel Verilerini işlediğimizde işlemeye ilişkin yasal dayanak aşağıdaki şekildedir:

  • Kişisel Verilerinizin tarafınızla yapılan bir sözleşmeyle bağlantılı olarak işlenmesi (GDPR, Madde 6, paragraph 1b);
  • Kişisel Verilerin çalışmalarımızın sürdürülmesi ve meşru menfaatlerimizin korunması için işlenmesi。Meşru menfaatimiz, sizinle ürünlerimiz ve hizmetlerimizle ilgili iletişim kurma veya sorularınıza ya da taleplerinize yanıt verme ve sizinle olan ilişkimizi verimli bir şekilde sürdürmek ya da yönetmektir (GDPR, Makale 6, parraf 1f);
  • Kişisel Verilerin tabi olduğumuz yasal yükümlülüklere uymak için işlenmesi (GDPR, Madde 6, para 1c);
  • Kişisel Verilerin onayınız üzerine işlenmesi (ör。Kişiselleştirilmiş pazarlama iletişimleri için)。İzninizi istediğiniz zaman geri çekme hakkına sahipsiniz。Onayı,真实Sahibi TalebindeBulunarak Veya ElektronikDoğrudanPazarlamaİinIletişimdekiTalimatlarıUygulayarak(GDPR,Madde 6,Paragraf 1a)GeriÇekebilirsiniz。

VI. İlgili Kişilerimizin Kişisel Verilerinin Paylaşılması

İlgili Kişilerin Kişisel Verilerini, yalnızca geçerli veri koruma yasalarına uygun olmak suretiyle, aşağıdaki üçüncü taraflarla paylaşabiliriz:

  • 英航ğlıKuruluş守护神。Kişisel Verileri araştırma, pazarlama ve yukarıda belirtilen herhangi bir amaç doğrultusunda doğrudan veya dolaylı olarak 金博宝188betHunter Industries, Inc. şirketini kontrol eden ya da Hunter Industries, Inc. tarafından kontrol edilen veya Hunter Industries, Inc. ile müşterek kontrole tabi tutulan herhangi bir şirket,Firma ya da başka bir kuruluş aracılığıyla şu mevcut olan veya gelecekteki bağlı kuruluşlara ya da Alt kuruluşlara ifşa edebiliriz。
  • DevletMakamları/EmniyetGörevlileri。YukarıdakiAmaçlardośrultusundagerekirse,Yasalarla ZorunluKılınırsaVeyaGeçerliKanunlaruyarıncaMeşrumenfaatlerimizin yasal olarakKorunmasıİinGerekliolursakiekisel Veriler DevletMakamlarıVeyaEmniyetGörevlileriIleGaylaşılabilir。
  • güvenlikve yasal uyumluluk。Yasadışıfaaliyetler,dolandırıcılıkşüphesi,herhangi井bireyingüvenliğineyönelikolasıtehditiçerendurumlar,KullanımKoşullarımızaveya BU Gizlilik Bildirimineilişkinihlaller konusundasoruşturmayapmak,önlemekveya aksiyon almak ICIN雅大达希尔olduğumuzdavalardakanıtolarak gerekliolduğunudüşündüğümüzdurumlardaKişiselVerileriüçüncütaraflara IFSA edebiliriz。

7İlgili Kişilerin Kişisel Verilerinin üçüncü ülkeye aktarılması

Kişisel Veriler Avrupa Ekonomik Alanından Avrupa Ekonomik Alanının dışına aktarılırken ilgili Kişisel Verilerin yeterli düzeyde korunmasını sağlamak adına uygun önlemler (ör。AB standardında sözleşme maddeleri) alınacaktır。Yukarıda belirtilen önlemler hakkında daha fazla bilgi edinmek veya bu önlemlerin bir kopyasını almak için lütfen真实Sahibi Talebinizigonderin。

8İlgili Kişilerin Kişisel Verilerini Ne Kadar Süreyle Tutarız?

Temel olarak, ilişkimiz için gerekli olduğu sürece veya geçerli kanunlar çerçevesinde izin verildiği ya da gerekli olduğu sürece İlgili Kişilerin Kişisel Verilerini tutarız。Bize gönderdiğiniz belirli bir talebi işliyorsak ilgili Kişisel Verileri genellikle bu talebi işlemek için gerekli olduğu sürece saklarız。Daha sonra, uygun bir süreyle yasal hak taleplerine karşı kendimizi korumak, işimizi yapmak amacıyla ya da ilgili Kişisel Verileri belirli sürelerle tutmamızı gerektierbilen geçerli kanunların izin verdiği ölçüde Kişisel Verileri tutabiliriz。Kişisel Verileri onaya tabi olarak işlersek onay geri çekildiğinde bu Kişisel Verileri sileriz。Saklama sürelerindeki tüm değişiklikler, Kişisel Verileri topladığımız sırada (ör。belirtilecektir onay isterken)。

KişiselVerilerinToplanmasındakiilk amacaulaşıldıžındave saklamasüresisonaerdiğinde,Makul olmayan bir gecikmeolmaksızıngüvenlibirşekildekişiselverileri siler veyaanonimleştiriz。

Kanuni saklama yükümlülükleri veya faraturalama ve muhasebe yükümlülükleri nedeniyle Kişisel Verileri tamamen silemezsek sonraki saklama süresi sona erene dek veya faralama ya da muhasebe amacı yerine getirilene dek Kişisel Veriler bloke edilir;yani Kişisel Veriler ilave kullanımdan çekilir。

9Seçim: İlgili Kişilerin gizilik Hakları

金博宝188betHunter IndustriesİlgiliKişilerolarakkişiselVerileriniziToplama,Kullanma vePaylaşmayöntemlerimizkonusundaseçeneksearar。Hesabınızdave tercihlerinizde hangiiletişimve finansal bilgilerinizindepolanacažınıbelileleybilirsiniz。Ancak,BazıBilgilerisağlamayıtercihederseniz bizimle olanbazıişlemlerinizbu durumdan etkilenebilir。

1.KişiselVerilereerişmevebuererindüzeltilmesi

金博宝188betHunter Industries, Kişisel Verilerinize erişmeniz ve bu verileri güncellemeniz için size birçok seçenek sunar。Herhangi bir hesap, iletişim ve financial ansal bilginizin güncel olmasını sağlayabilir ve doğru olmayan bilgileri düzeltebilir, bunları güncelleyebilir veya silebilirsininiz。Ancak巴兹ıdurumlarda yasanın izin威尔第ğ我丫da gerekli gorduğu takdirde,英航şkalarını丫da ic prosedur gizliliğinin ihlal edilmesi但他konusu olduğ浪蚀底veya kimliğinizi做ğrulayamazsak, talebinizi sınırlayabilir丫da reddedebiliriz。

2. AvrupaBirlićiÜlkelerindeikameteDenlerİin

KişiselVerilerinizinToplanmasıveKullanılmasıIleIleşkiliOlarak:

  • DilediğinizZamanOnayınızıGeriÇekebillsiniz,ÖrneğinBültenlerdenabonelikleriniziKaldırarak
  • Kişisel Verilerinizi işleyip işlemediğimiz, hangi amaçlarla işlediğimiz, ilgili Kişisel Veri kategoileri, bilgilerin hangi kategorilerdeki alıcılara ifşa edildiği, mümkün olan durumlarda Kişisel Verilerin saklanmasının öngörüldüğü süre (veya mümkün olmayan durumlarda,Bu sürenin belirlenmesinde geçerli olan kriterler) hakkında bizden bilgi issteyebilirsiniz
  • üçüncü tarafa aktarımla ilgili uygun önlemler hakkında bizden bilgi issteyebilirsiniz

我şlenen Kişisel Verilerin bir kopyasınısağlamamızı,Kişisel Verilerinizi yapı土地ırılmış,yaygın olarak kullanı局域网ve makine tarafından okunabilir bicimde sunmamızıve bu verileri tarafımızca herhangi bir engelleme olmaksızın başka sorumlulara aktarmayıisteyebilirsiniz

  • yanlışverileridüzeltbilirsiniz
  • ilave işlemelere karşı çıkabilir ve Kişisel Verilerinizin silinmesini talep edebirsinz
  • Kişisel Verilerinizin yalnızca bizim tarafımızdan işlenmesi için talepte bulunabilirsiniz
  • Sizinle Ilgili Hukuki NeticelerDožuranVeya BenzerşekildeÖnemliEtkileroluşturan,Filfilleme Dahil OlmakÜzereyalnızcaOtomatikIiklemeyeDayalıBirKararaTabiTutulmamayıTalepedebilirsiniz。

Bu haklar konusunda bazı kısıtlamalar geçerlidir。Örneğin, yasalar gereğince saklamamız gerekiyorsa veya sizinle ya da İlgili Kişi ile aramızdaki sözleşmeye dayanarak tutuyorsak Kişisel Verileri silemeyiz。Ek olarak, bilgilerin sunulmasıyla birlikte başka bir kişinin Kişisel Verilerinin ifşa edileceği durumlarda veya yasal nedenlerle ilgili Kişisel Verileri ifşa edemediğimiz durumlarda Kişisel Verilere ilişkin bilgiler ve erişim talebi reddedilebilir。

Bu Bilgilerin ZorunluOlmasıkoşuluyla,yasalveyasözleşmedendoğanbiryükümlülüğümümümümümümümümümümümümümümümümümümümümümümümümülülümümülülümümüzüyeriselVerilereIçinKişiselVerilereIohtiyacımızvarsa:Bu BilgilerinSağlanmamasıdurumundaSözleşmeyiyadayüklülüklerimiziyerine getiremeyiz。diğertümdurumlarda talep edilenkişiselverilergönüllülükesasınadayalıolaraksağlanır。

Kişisel Verileri nasıl işlediğimiz konusunda endişeleriniz varsa veya pazarlama iletişimlerinden çıkmak istiyorsanız lütfenVeri Sahibi Talebi.gonderin。

İlgili Kişi, dilediği zaman düzenleyici kurumlara, özellikle ikamet ettiği AB Üyesi Ülkedeki düzenleyici kuruma şikâyette bulunabilir。

3.Kaliforniya'da ikamet edenler için

Kişisel Verilerinizin toplanması ve kullanılması konusunda makul olarak kimliğinizi doğrulamamızın ardından:

  • Kişisel Verilerinizi işleyip işlemediğimiz, hangi amaçlarla işlediğimiz, ilgili Kişisel Veri kategoileri, bilgilerin hangi kategorilerdeki alıcılara ifşa edildiği, mümkün olan durumlarda Kişisel Verilerin saklanmasının öngörüldüğü süre (veya mümkün olmayan durumlarda,Bu sürenin belirlenmesinde geçerli olan kriterler) hakkında bizden bilgi issteyebilirsiniz
  • Kişisel Verilerinizin silinmesini talep edebirsinz
  • Kişisel Verilerinizin 3。taraflara satıştan çıkarılmasını talep edulirsiniz (Kişisel Verilerinizi üçüncü taraflara satmadığımızı unutmayın)。

gizilik haklarınızı kullansanız dahi eşit hizmet ve fiyatlardan yararlanma hakkına sahipsiniz。

Bu haklar konusunda bazı kısıtlamalar geçerlidir。Örneğin, aşağıdaki durumlarda Kişisel Verilerinizi silemeyebiliriz:

  • Yasalar gereğince saklamamız gereken durumlarda。Ek olarak, bilgilerin sunulmasıyla birlikte başka bir kişinin Kişisel Verilerinin ifşa edileceği durumlarda veya yasal nedenlerle ilgili Kişisel Verileri ifşa edemediğimiz durumlarda Kişisel Verilere ilişkin bilgiler ve erişim talebi reddedilebilir。
  • bir我şlemi tamamlamamız, talep ettiğiniz丫da bir我şletmenin sizinle devam伊甸园ticari伊犁ş基西人英航ğlamında makul olarak beklenen bir urunu veya hizmeti sağlamamız丫哒我şletme ile sizin阿然ızda英航şka birşekilde sozleşmeyi yerine getirmemiz icin gereken durumlarda;
  • Yalnızca, bizimle ilişkiniz temelinde beklentilerinizle makul ölçüde örtüşen şirket içi kullanımları mümkün kıldığı durumlarda。

KişiselVerileriNasılIşlediğimizkonusundaendişelerinizvarsa veya pazarlamaiLetişimlerindenÇıkmakistiyorsanızVeri Sahibi Talebi.gonderin。

x Tanımlama Bilgileri

网址:tanımlama bilgileri kullanırız。Tanımlama bilgileri, bir web sunucusundan web tarayıcınıza gönderilen ve yerel olarak bilgisayarınızda kaydedilen küçük metin dosyalarıdır。Tanımlama bilgileri, sunucunun tarayıcıyı她的bir sayfada benzersiz şekilde tanımlamasına olanak sağlar。Tanımlama bilgileri bilgisayarınıza hiçbir zarar vermez ve virüs içermez。

网站咪咪aşağıdakikategorerde yer alantanımlamabilgilerinikullanırız:

1.Kategori: Kesinlikle Gerekli Tanımlama Bilgileri

BuTanımlamaBilgileri,网站Inde Gezinmeniz ve网站ÖzelliklerinikullanabilmenizİniinGereklidir。Butanımlamabilgileri olmadan oturumaçmabilgilerinizi veya rezervasyoniçinağlananverilerihatırlamagibi hizmetlederdenyararlanamazsınız。

2.Kategori:表演Tanımlama Bilgileri

Bu tanımlama bilgileri, ziyaretçilerin web sitemizi nasıl kullandığı konusunda bilgi toplar。Orneğ,kullanıcı守护神ın sitemize nasıl齿龈ştığınısitemize nasıl沙丘状积砂attığınıveya sitemizi nasıl kullandığınıanlamak gezinme, rezervasyon deneyimi ve pazarlama kampanyalarıgibi alanlarda nasıl iyileştirmeler yapabileceğimizi vurgulamak icin谷歌Analytics tanımlama bilgilerini kullanırız。但是tanımlama bilgilinde yer alan veriler hiçbir zaman kimliğinizi açığa çıkarabilecek kişisel verileri içermez。

3.Kategori: İşlev Tanımlama Bilgileri

Bu tanımlama bilgileri, web sitemizi ziyaret ettiğiniz ülke, dil ve arama parametreleri gibi tercihlerinizi anımsar。Bunlar, seçimlerinize daha uygun bir deneyim sunmak ve ziyaretlerinizi özel ve zevkli hale getirmek için kullanılabilir。

网址tarayıcılarının güncel sürümleri, hem birinci hem üçüncü taraf tanımlama bilgilerinin yerleştirilmesi ve süresi konusunda gelişmiş kullanıcı denetimleri sunar。Kullanabileceğiniz tanımlama bilgisi yönetimi özellikleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için web tarayıcınızın "Yardım" menüsünde, "tanımlama bilgileri" öğesini arayın。Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek tanımlama bilgilerini etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilirsiniz。www.allaboutcookies.orgAdresini Ziyaret eDerek BuIşlemiNasılGerçekleştirebileceğiniziÖğğbi·黎尔吉尔里维尔伊尔吉利·达拉菲佐尔·伊吉尔·埃德滨银行。Ancaktarayıcınızdatanımlamabilgilerini devredışıbırakmayıseçersenizweb sitelimizdeki belirliişlemleritamamlayamayabilir veya web siterimizin belirlibölümlerineerişemeyebilirsiniz。Butanımlamabilgilerini devredışıbırakmakve ilgialanınadayalıreklamcılıkkonusundadaha fazla bilgi edinmekİtfenhttp://youronlinechoices.eu/adresini ziyaret艾丁。

XI。谷歌分析

Mobil cihazlara yönelik yazılım uygulamalarımızda ve web sitemizde üçüncü taraf sağlayıcı谷歌,Inc.(“谷歌”)tarafından sunulan web analiz hizmeti谷歌Analytics kullanılmaktadır。谷歌Analytics, web sitemize ilişkin kullanımınızı değerlendirmek, web sitesi aktivitesine ve web sitesi aktivitesve internet kullanımıyla ilgili diğer hizmetlere ilişkin raporları derlemek için kullanılmaktadır。网站esi kullanımınızla ilgili tanımlama bilgilerinin oluşturduğu bilgiler谷歌tarafından Amerika Birleşik Devletleri'ndeki sunuculara aktarılır ve bu sunucularda saklanırBu aktarım işlemi,谷歌ile imzaladığımız ayrı bir veri işleme anlaşması kapsamında yer almaktadır。Bu web sitesinde, gizliliğinizi korumak için谷歌tarafından sağlanan "gat._anonymizeIp();" adlı IP anonimleştirme aracını da etkinleştirdik。Buna göre IP adresiniz alındıktan sonra sizinle ilişkilendirilememesi için otomatik olarak kısaltılacaktır (bkz。https://support.google.com/analytics/answer/2763052)。Daha fazla bilgi için bkz。https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=en&ref_topic=2919631(谷歌Analytics ve veri gizliliği hakkında bilgi)。

十二。我真实Guvenliğ

Tüm bilgilerin güvenliği azami önem taşır。金博宝188betHunter Industries, Kişisel Verilerinizi yetkisiz şekilde ifşa edilmeye karşı korumak üzere teknik ve fiziksel önlemler kullanır。Kişisel Verilere yalnızca gereken kişilerin ve üçüncü tarafların erişim sahibi olması için tüm çabayı sarf ediyoruz。Ancak,但他konusu guvenlik onlemleri tum凯ıp, suistimal veya Kişisel Verilerin değ我ştirilmesi eylemlerini onleyemez ve yasaların izin威尔第ğ我olcude bu病重olaylara伊犁ş亲属herhangi bir zarar veya yukumlulukten sorumlu değiliz。Veri ihali söz konusu olduğunda tüm kayıp, suistimal veya sizi etkileyebilecek Kişisel Verilere ilişkin değişiklikler hakkında dosyalarımızdaki iletişim bilgileriniz aracılığıyla sizi bilgilendireceğiz。

XIII。ÜçüncüTaraflarcaKişiselVerilerinKorunmasınaYönelikGüvenlikÖnlemleri

üçüncütarafhizmetsağlayıcılarımızavekanalişortaklarımızatümbilgileri gizli tutmazorunluluğugetiririz。Bu Bilgileri,yalnızcasözkonusutaraflarlayaptığımızanlaşmalardakisorumluluklarınıyerinegetirmekİinkulanabilerer。Buüçüncülazmetağlayıcılarınvekanalişortaklarımızın,亨特奥恩veri Koruma ve BilgiGüvenliğiGolitikalıIleTutarlıekildeGizlilikvegüvenlikKorumaÇalışmalarınıGerçekleştirmEsiBeklenir。

十四。李Cocuklaraİş亲属Bilgiler

Tarafımızca kasti olarak 18 yaşından küçük çocuklardan veri talep edilmez veya veri sunulmaz。Çocuklarının, kendi onayları olmaksızın bize veri sağladığını öğrenen tüm ebeveyn veya vasilerVeri Sahibi Talebi.Göndererek bizimle iletişime geçmelidir。Teyit ettikten sonra makul bir süre içinde söz konusu bilgiler dosyalarımızdan silinir。

XV。Güncellemeler.

Bu Gizlilik Bildirimi,YukarıdaBelirtilenGeçerlilikTarihiItibarıylaGünceldir。Bu Gizlilik Bildirimini赞尼萨曼德·迪亚谢斯雷维尔·弗里兹洛利克布尔迪里米ÜzerindeYapılanTümdeğişiklikleribu网站indeyayınlarız。

十六。Politika Hakkında Sorular ve Güncellemeler

金博宝188bet猎人行业,GizliliğinizveKişiselVerileriniziToplamamamız/kullanımımızIleIlgiliTümikayetleriniziÇözmeyitahhhüteder。Bu Gizlilik Bildirimi Ile Ilgili Bir SorunuzVeyaşayetinizvarsaLütfen1940钻石街,圣马科斯,CA 92078 Adresinden VeyaVeri Sahibi Talebi.göndererek Hunter Veri Koruma Yetkilisi ile iletişime geçin。

Ücretsiz帽:866-221-3268